- at rejse er at leve

..at rejse er at leve.

Hensigten med denne del af vort web-sted er at fortælle om vor families rejseoplevelser.
Selv om vi fire søskende trådte vore barnesko på Vester Terp Fælled så har vi eller dele af vores familie indenfor de sidste 10 år været på ture rundt i Europa og verden. Steder som Grønland, Brasilien, Rusland, Skotland, Tyrkiet,  Californien, Filippinerne,
Spanien, Tjekkiet, Island, Kina, Prag, New York og Paris er blevet besøgt.
 Globaliseringen har for alvor sat sit spor helt ned i den enkelte familie, og også i vores familie. Med tiden kommer der her på siden rejseoplevelser -  enten som fotoreportager, dagbøger eller en kombination-   fra disse forskellige ture.

På den kinesiske mur i nærheden af Xian !

Vil du vide mere om Kina som rejseland - klik herSommeren 2005 besøgte Troels, Merete, Emil, Ditte, Elin & Hans Jacob Island. Få et indtryk af dette land, der er så sprængfyldt med naturoplevelser, ved at se diasshowet under Island 2005.          
                                                                                          

-varme fra jordens indre ved Geysir-nær toppen af Heklamidnatssol over Reykjaviki den Blå Lagunes varme vand

Vil du vide mere om Island som rejseland  - klik her

I efteråret 2006 drog Mads, Mie, Hans Henrik, Tove & Kedde til Australien på lidt af en drømmetur. Turen indeholdt både store naturoplevelser, storslåede bygningsværker samt en uges bade- og daseferie. Du kan få en lille indtryk af deres oplevelser ved se diasshowet under menuen Australien 2006 i venstre side af skærmbilledet.

Vil du vide mere om Australien som rejseland -  klik her

Vil du vide mere om Toscana som rejsemål..   klik her